Elektronički regulatori temperature

Elektronički regulator ELR 20

Elektronički regulator temperature ELR 20 s LCD zaslonom je dizajniran za grijaće sustave, a posebno podno grijanje. Proizveden je u skladu sa EN 60730-1 i EN 60730-2-9. Moguće je izabrati 3 načina regulacije preko zračnog senzora, podnog senzora ili zračnog sensora sa podnim limiterom. Veliki LCD zaslon osigurava korisnicima dobru komunikaciju.

Elektronički regulator OTD2

Elektronički regulator temperature, ELEKTRA OTDC je dizajniran za grijaće sustave, a posebno za električno podno grijanje. Proizveden je u skladu sa EN 60730-1 i EN60730-2-9. Sastoji se od regulatora sa ugrađenim senzorom za zrak i podnog senzora. Moguće tri različite konfiguracije mjerenja temperature, prema senzoru zraka, senzoru zraka i poda kombinirano i ograničenjima podnih senzora.

Elektronički regulator ELR

Elektronički regulator temperature, ELEKTRA ELR je dizajniran za grijaće sustave, a posebno za električno podno grijanje. Proizveden je u skladu sa EN 60730-1 i EN60730-2-9. Sastoji se od regulatora sa ugrađenim senzorom za zrak i podnog senzora. Moguće tri različite konfiguracije mjerenja temperature, prema senzoru zraka, senzoru zraka i poda kombinirano i ograničenjima podnih senzora.

Elektronički regulator OTN

Elektronički regulator temperature, ELEKTRA OTN je dizajniran za grijaće sustave, a posebno za električno podno grijanje. Proizveden je u skladu sa EN 60730-1 i EN60730-2-9. Sastoji se od regulatora i podnog senzora.